User's day

Maastricht University and the Open University of the Netherlands organise a yearly 4C/ID User's Day in the Netherlands. Approximately 100-120 Dutch and Belgian users of the 4C/ID model come together to present their applications, discuss experiences, and build a community. The User's Day is only in Dutch. Are you interested in organising an international user's day? Let us know!

4C/ID Gebruikersdag

Maastricht University en de Open Universiteit organiseren jaarlijks een 4C/ID gebruikersdag De gebruikersdag is bedoeld als ontmoetingsplaats waar gebruikers van het 4C/ID-model elkaar kunnen inspireren met voorbeelden van succesvolle ontwerpen en kennis kunnen delen omtrent verdere ontwikkelingen van het model.


Inspiratiesessies

Omdat in 2020 en 2021 de jaarlijkse 4C/ID gebruikersdag niet heeft kunnen plaatsvinden heeft een serie korte online 4C/ID webinars plaatsgevonden die we inspiratiesessies noemen. Het doel was om gebruikers uit Nederland en Vlaanderen samen te brengen om voorbeelden, ervaringen, en ideeën uit te wisselen. Door regelmatig en op laagdrempelige wijze met elkaar in contact te blijven vormen we niet enkel een professionele community, maar ook een groep ambassadeurs en experts die het 4C/ID gedachtegoed verder in hun context kunnen verspreiden. Deze inspiratiesessies werden gefaciliteerd door Jimmy Frerejean van de Universiteit Maastricht en Iwan Wopereis van de Open Universiteit. Oprichter van het model Jeroen van Merriënboer was bij de inspiratiesessies aanwezig.

Bekijk hier de inspiratiesessies.

Vorige gebruikersdagen

Organisatieteam

  • Iwan Wopereis, Open Universiteit
  • Jimmy Frerejean, Maastricht University
  • Nicky Verleng, Maastricht University
  • Jeroen van Merriënboer, Maastricht University