Inschrijven gebruikersdag

Let op!

De preconference workshop op 11 april 2019 is volgeboekt. U kunt zich enkel nog inschrijven voor de gebruikersdag op 12 april.

Wilt u op de wachtlijst plaatsnemen voor de preconference, geef dit dan door via 4cid.tensteps@gmail.com.

Kosten

  • Wilt u alleen de preconference workshop bijwonen? Dan betaalt u €150,-. Hierbij is een diner in het universiteitsrestaurant van de Radboud Universiteit inbegrepen.
  • Wilt u alleen de gebruikersdag bijwonen? Dan betaalt u €100.-.
  • Wilt u zowel de preconference workshop als de gebruikersdag bijwonen? Dan betaalt u €200,-. Een eventuele overnachting is hierbij niet inbegrepen.

Betaling

Indien u zich heeft ingeschreven, ontvangt u uiterlijk binnen 3 werkdagen een bevestiging van ontvangst. Wij sturen u per mail een factuur met daarop de bankgegevens die u nodig heeft om het inschrijfgeld over te maken. Het is alleen mogelijk het inschrijfgeld te voldoen middels een bankoverschrijving (Bank Transfer). Vermeld bij de bankoverschrijving s.v.p. altijd het kenmerk ‘4CID-30605031N-naam deelnemer’. Het inschrijfgeld dient voldaan te zijn vóór maandag 1 april 2019, anders komt uw inschrijving te vervallen. Uw inschrijving is pas definitief nadat het inschrijfgeld is ontvangen.

Bijwonen sessies

Nadat u zich heeft ingeschreven, sturen wij u begin maart een e-mail waarin wij u vragen ons door te geven welke interactieve sessies u wenst bij te wonen. Wij zullen uiteraard zo veel mogelijk proberen elke deelnemer in te delen bij de sessies van zijn/haar voorkeur.

Let op!

  • De inschrijving voor de 4C/ID Gebruikersdag 2019 sluit op maandag 1 april 2019 of wanneer het maximum aantal deelnemers bereikt is.
  • De 4C/ID gebruikersdag biedt plaats aan maximaal 120 deelnemers. Voor de preconference workshop geldt een maximum van 50 deelnemers (vol!). U kunt er dan voor kiezen om op de wachtlijst plaats te nemen door te mailen naar 4cid.tensteps@gmail.com.
  • Indien u na inschrijving toch niet in de gelegenheid blijkt om naar de 4C/ID gebruikersdag te komen, dan kunt u iemand anders in uw plaats laten deelnemen. Neem dan zo spoedig mogelijk contact op via 4cid.tensteps@gmail.com. Annuleren is helaas niet mogelijk.